Van een leven uit balans, naar een leven dat op je lijf geschreven is.

Een leven waar je met een open blik naar kijkt, hoeft niet kommer en kwel te zijn.
Ga ik er ooit geraken? Hoe doen ze dat toch?
Ontdek de formule die jij zoekt ...
Waarom ik weet waarom jij dit nu nodig hebt ...
Dit is jouw toekomst ...
Met het 7 weken Mindset Coaching Programma
 'Reis door je Chakras' kan je ...

🌸 je yogahoudingen doen zodat je weet hoe je ze doet om ze juist uit te voeren en ze elke dag kan toepassen

🌸 mediteren en visualiseren zodat je precies weet hoe je leven er gaat uitzien

🌸 aromatherapie toepassen om je emoties en gedachten te beïnvloeden

🌸 herkennen welke Chakra uit balans is zodat je deze extra aandacht kan geven

🌸 je onderbewustzijn herprogrammeren zodat je je gedachten die je tegenhouden om te groeien kan veranderen

🌸 dagelijks verschillende mogelijkheden gebruiken om direct een andere mindset te creëren

🌸 schrijven in je dagboek en vision boards gebruiken om je droomleven te manifesteren

... en meer!
Emma is één van mijn ideale klanten ...

Emma is een dame die het goed voor elkaar heeft. En toch ligt ze 's nachts wakker met een gek gevoel in haar maag. Ze heeft geen idee waar dat vandaan komt of wat het wil zeggen. Dat gevoel maakt haar onzeker en doet haar nadenken over haar leven. Hoe kan ik me nu zo voelen?

Wat kan ik doen om van dat knagend gevoel af te komen? Waarom komt dat nu zo erg aan de oppervlakte? Ik ben waarschijnlijk niet de enige maar ik zou het toch wel fijn vinden om met dames erover te kunnen praten.

Een coaching programma? In een besloten groep? Dat spreekt haar wel aan. Zeker omdat er ook nog online begeleiding is en ze alles op haar tempo kan afwerken.

Ja, Emma, kom er gerust bij, ik wil je heel graag helpen om je leven weer in balans te krijgen!
Zo ziet jouw Online Mindset Coaching Programma eruit!


Jouw investering
Extra Bonussen
Kathy is ook één van mijn ideale klanten ...

Kathy snakt naar rust, zowel in haar hoofd als in haar lichaam en ze zit niet helemaal goed in haar vel. Maar ze weet niet hoe ze dit kan aanpakken. Haar lichaam beantwoord niet aan het ideaalbeeld en ze vindt het lastig om aan yoga te doen. Meditatie is ook iets wat ze al eens heeft geprobeerd maar daar heeft ze afgehaakt.  

Kathy blijft steeds teruggaan naar yoga en ze probeert wel maar ze voelt zich niet thuis in de yogastudio. Dat is een beetje teleurstellend, want ze wil wel. Hoe kan kan ze dat veranderen?

Voor haar is het heel fijn om te weten dat er nog dames zijn met dezelfde vragen. Waarom dan niet samen proberen, samen horizonten verleggen en nieuwe wegen bewandelen? 
Wat klanten zeggen ...
Q & A

Q1: Wat is het verschil tussen dit 7 weken coaching 'Reis door je Chakras' en andere cursussen?

Dat is een hele goede vraag! Chakra yoga en meditaties zijn niet nieuw, ik heb uren tijd gestoken in het zoeken van technieken en antwoorden over persoonlijke groei, spiritualiteit, gepraat met mensen die een grote kennis hebben over deze onderwerpen.

Dit geeft me de mogelijk om verschillende methodes uit te proberen en diegene te kiezen die mij en mijn klanten het beste geholpen hebben om innerlijke groei en een droomleven te creëren.

Beter nog, jij krijgt de kans om met mij samen te werken in een kleine groep. Ik heb ondervonden dat dit de meest krachtigste manier is om je dit alles aan te leren - samen met een geweldige community waar iedereen hetzelfde ervaart.

Q2: Waarom kan ik dit niet zelf zoeken op Google?

Misschien kan je dat wel. Maar heb je echt de tijd om lange op Google te zoeken, boeken te lezen, workshops te doen, yoga opleidingen te volgen en aromatherapie te leren, waarvan je niet helemaal zeker bent of ze wel echt jouw ding zijn, en je harde werk dan weer teniet doen?

De reden waarom ik het 7 weken coaching programma 'Reis door je Chakras' heb ontworpen, is om Curvy Queens, zoals jij, het gemakkelijker te maken, zonder stress en frustratie.


Q3: Wanneer begint en eindigen de modules? 

De modules beginnen nu en eindigen nooit! Jij bepaalt helemaal zelf het tempo - jij beslist wanneer je start en wanneer je stopt. Als je echt gefocust bent, ga je snel verandering opmerken.

Q4: Heb ik meteen toegang tot alle modules?

Jazeker, je krijgt onmiddellijk toegang tot je Reis door je Chakras. De deur naar de modules worden week per week opengezet omdat ik je aanraad om elke week 1 module te bekijken en te beoefenen. Als je alles achter elkaar gaat afwerken ga je niet heel diep in de practice en dat zou echt zonde zijn. Enkel als jij klaar bent voor de volgende module, ga je verder. Alle andere extra's staan open en kan je direct bekijken.

Q5: Hoelang blijven de cursussen toegankelijk voor mij?

Wat denk je van levenslang ... Nadat je het 7 weken coaching programma hebt gekocht, blijf je voor altijd toegang hebben voor deze cursus - zolang jij wil. Zijn de 7 weken voorbij, blijf je ook welkom in de facebookgroep Curvy Queens Only en Oils & Curvy Queens (als je de YL Starterskit hebt gekocht samen met je cursus) maar kan je niet meer deelnemen aan de live zoomcalls.

Q6: Krijg ik het 7 weken coaching programma terugbetaald als ik niet tevreden ben?

De online modules zijn de meest waardevolle investeringen die je kan maken omdat het een investering is in JEZELF! De kunst van Yoga en Mediteren beheersen gaat je leven letterlijk veranderen. Je gaat zo anders tegen de wereld aankijken dat je helemaal gaat openbloeien, meer dan je ooit zou verwachten. Wees daarom klaar als je het 7 weken coaching programma aankoopt, als je niet achter je beslissing staat om je yoga en meditatie practice naar een hogere level te brengen, gaat het sowieso niet werken. Denk eerst goed na voor je het programma koopt, er is geen terugbetaling mogelijk.

Q7: Is het bedrag van de cursus met of zonder BTW?
Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet van toepassing.