Ik wil je heel graag uitnodigen om lid te worden van de meest gesofisticeerde mentor voor dames met vrouwelijke vormen ... een plaats waar gedreven, creatieve ladies samen komen om hun visies waar te maken.

Bouw het leven van je dromen, verdien het inkomen dat je wil of zorg voor meer vrijheid voor jezelf en je gezin terwijl je op de weg ernaartoe veel plezier beleeft.
Omdat jij hier voor GEBOREN bent!

Het leven van je dromen leiden? JA!
Een succesvolle business runnen? 
JA!
Meer vrije tijd hebben voor je gezin en jezelf? 
JA!
Een geweldige impact hebben op de wereld? 
YES!
Jij wil ondersteuning.
Jij wil je ideeën kunnen uitwisselen met gelijkgestemden.
Jij wil je visie uitwerken.

Maar wat jij het allerliefste wil is ... 
GROEIE!
Jij wil de grootste dingen bereiken.
Jij wil
 MEER van dat onstopbaar verlangen.
Queen of Chakra is geen gewone online mentorship voor dames. NEEEE! 

Queen of Chakra is een hechte community, een leeromgeving, een fijn gezelschap van cheerleaders,
masterminds & planners.

Queen of Chakra is een entourage vol trainingen, handboeken & gidsen, maar ook een hartelijke schop onder je kont, persoonlijke coaching en nog zoveel meer!

Queen of Chakra is DE plek voor inventieve en originele dames met een maatje meer die willen groeien op persoonlijk vlak maar ook andere dames de hand willen reiken om samen te werken om
naar dat droomleven toe te gaan.

 
Live Coaching
Over hoe je je persoonlijke groei
het beste aanpakt.
Meditatie
Om je geest
te leren kennen.

Yoga
Om je lichaam
 te leren kennen.

Liefste Queen,

op dit moment is het mentorship niet online en werken we met een wachtlijst. 

Wil je je al aanmelden, dan ben jij van harte welkom.

Registreer je dan en van zodra de deuren geopend worden, ben jij de eerste die dit weet!

🌸 Het is een hele goede aanvulling op je cursus.

🌸 Je hebt een volledige bibliotheek aan kennis.

🌸 Je kan verder op je eigen tempo je visie uitwerken, vanuit je eigen huis.

🌸 Je bekijkt niet alles langs 1 kant maar je leert de dingen vanuit een andere hoek te bekijken.

🌸 Je kan direct aan de slag met wat je leert.

🌸 Je krijgt af en toe een zachte schop onder je kont.

🌸 Je krijgt antwoord op je vragen! Jaaa, van mij persoonlijk en van de andere dames die je ondersteunen.
 
🌸 jij voelt dat er vanbinnen iets knaagt en je niet weet wat je ermee aanmoet.

🌸 jij elke maand wil blijven groeien in je leven.

🌸 jij je wil onderscheiden op je eigen unieke manier.

🌸 jij graag met anderen samenwerkt, met plezier anderen ondersteunt en zelf geniet van feedback & sparringsmogelijkheden.
Jij en ik strijden tegen dezelfde kwelgeesten. Jaaaa, echt! Wij, (dames met een visie), die gedreven zijn, en passie hebben, laten aan al diegene zien die liever hun hoofd in het zand steken en dat knagend gevoel negeren, dat kiezen voor jezelf een absolute must is als je gelukkig wil zijn in je leven.

Werkt het jou ook op je zenuwen dat mensen die jammeren over het leven dat ze nu leiden, of het werk dat ze niet graag doen, liever uitvluchten zoeken om gewoon verder te blijven zuchten in plaats van naar hun buikgevoel te luisteren, in hun kracht te komen en naar oplossingen zoeken?

Wel, wij zijn juist het tegenovergestelde! Wij zeggen fuck it tegen die manier van denken, maken een rechte rug en gaan ervoor. Op een supercoole manier ... Een manier die het gevoel dat vanbinnen zich heel duidelijk laat horen niet tegen opgewassen is.

Dat is wat Queen of Chakra voor ogen heeft. Veel kennis delen over meditaties, yoga, essentiële olie, zelfreflectie, visualisatie, chakras en we doen dit allemaal samen. Samen met andere queens, die in hetzelfde bootje zitten, die willen werken aan hun visie en de manier waarop ze in het leven staan.

Daarom, slagen wij erin om dat droomleven op te bouwen, omdat wij elkaar begrijpen, wij weten hoe het voelt, die ups & downs en die twijfels. Maar we weten ook heel duidelijk waar we naartoe willen, die eerste stappen van onze reis zijn gezet, we zijn vertrokken!

En dan ... tradadatatatatataaaaaaaa ... kan niemand nog tegen je op, je bent niet meer tegen te houden, want je weet wat je waard bent!

So, let's do this!
Hoelang hou ik toegang tot de inhoud van de trainingen en begeleiding?
Zolang jouw abonnement actief is houd je toegang tot de inhoud van de trainingen en begeleiding van Queen of Chakra.

Krijg ik persoonlijke begeleiding?
Ik ben elke dag beschikbaar in de facebookgroep + 1x per maand is er een LIVE coaching webinar waar jij je persoonlijke vragen kan stellen.

Voor wie is de online ladies club Queen of Chakra?
Ladies club Queen of Chakra is voor alle dames met geweldige curves die bereid zijn om buiten hun comfort zone te treden en die willen groeien als mens. Maar ook dames zonder curves zijn uiteraard meer dan welkom, want samen voelen we ons goed in ons vel en staan we sterk!

Wat als ik Queen of Chakra niks voor mij vind? Kan ik dan opzeggen?
Ja hoor, al ga ik dat heel erg vinden als jij niet meer bij ons wil zijn. Bij je maandelijks abonnement kan je ELKE maand opzeggen.

Als de prijs van het abonnement omhoog gaat, gaat dan mijn prijs ook omhoog?
Nee, jij behoudt jouw prijs! Deze zal zolang jij jouw abonnement actief houdt nooit omhoog gaan.


Ik ben er 100% zeker van dat je een online mentorship voor ladies zoals Queen of Chakra nergens anders te vinden is. Wat wel kan, is dat je stukjes hier en daar gaat vinden. Maar het totaalpakket? No way!

En weet je waarom? Omdat ik als curvy woman de hele weg zelf heb afgelegd. Ik heb me slecht gevoeld in de yogales omdat er met mijn lichaam geen rekening werd gehouden, ik heb rondgelopen op automatische piloot omdat ik niet wist waar kruipen omdat ik de weg kwijt was, ik heb enorm veel tijd en energie gestoken om oplossingen te zoeken omdat ik wist dat dit niet meer verder ging en er meer moest zijn in het leven. Elke pijler wat er in Queen of Chakra aan bod komt, heb ik zelf ervaren en diep vanbinnen gevoeld. Dit betekent dat ik heel goed begrijp in welke schoenen (ja, zelfs pumps) jij nu rondloopt en hoe alleen jij je kan voelen. Maar ik weet ook dat er licht is aan het einde van die tunnel, en dat als je bereid bent om jezelf eens goed onder een vergrootglas te zien en je potje open wil draaien om alle viezigheid op te kuisen, je leven weer kleur krijgt. 

Betekent dit dan dat ik nooit meer en dagje uitgeput op de zetel lig met knopen in mijn maag? Nee, maar ik kan er wel beter mee omgaan en ik weet er morgen weer een dag is. (en ja, heeeeeel cliché, maar het is wel zo)

Ik blijf gewoon elke dag bijleren, cursussen volgen, grenzen verleggen, testen wat werkt voor mij en wat niet. En dat geef ik graag door aan jou. Jij bent meteen de eerste die een kant en klare oplossing krijgt, met mijn ervaringen. Zodat jij er je eigen ding mee kan doen en alle kennis kan toepassen zodat jij er baat bij hebt. Je staat er niet alleen voor!

Zit je ergens mee en ik kan je niet direct helpen, dan zoek ik voor jou informatie waarmee je dan zelf verder mee aan de slag kan gaan.

Ik kan je enkel zeggen, gewoon doen. Want samen staan we sterk en het is een hele fijne gedachte dat je weet dat er een heel leuk gezelschap van gelijkgestemde dames achter je staan.
Liefste Queen,

op dit moment is het mentorship niet online en werken we met een wachtlijst. 

Wil je je al aanmelden, dan ben jij van harte welkom.

Registreer je dan en van zodra de deuren geopend worden, ben jij de eerste die dit weet!