Veel gestelde vragen
Moet ik ook oliën gaan verkopen als ik lid wordt van Oils & Curvy Queens?
Nééééé, zeer zeker niet. Je mag dat doen, maar dat hoeft niet. Je zal nooit onder druk gezet worden om te "verkopen". Deze beslissing is helemaal up to you. Ik ga er wel voor zorgen dat je alle informatie ter beschikking hebt zodat jij op elk moment kan beslissen wat je wil doen.


Kan ik ook meteen zakelijk beginnen?
Ja, absoluut. Dan gaan we meteen samen aan de slag. In een persoonlijk gesprek stippelen we jouw business avontuur uit zodat jij als een speer jouw investering in de Premium Starter Kit terug verdient.


Ik ben al Young Living member in een ander team. Kan ik dan ook bij jou terecht voor ondersteuning?
Ik vind het echt niet fijn om te horen dat je niet voldoende ondersteuning krijgt. Mijn advies is om in gesprek te gaan met de up line(s) van je up line. Er gaat zeker iemand zijn die je wil verder helpen.


Kan je mij een idee geven van hoeveel ik kan verdienen?
Ja hoor, het compensatieplan zit gewoon schitterend in mekaar. In dit blogje vertel ik je meer over verdienen met Young Living.


Kan ik deze business ook volledig online opbouwen?
Zeer zeker! Ik ben een rasechte online onderneemster en werk het liefste in de gezelligheid van mijn eigen huis, omringd door mijn eigen spulletjes. En ik kan je verzekeren dat online werken WAANZINNIG leuk is! En ja, ik leer wat nodig is om online succesvol te worden met Young Living.

Heb jij nog een vraag?
Aarzel niet om me te mailen en ik antwoord je zo snel ik kan.