An oil a day, keeps the stress away ...


Leer de essentiële oliën kennen uit je
Young Living Starter Kit
en doe mee aan de 
gratis 
30 Dagen in de Wondere Wereld van Aroma.


Klik op de cover om je te registreren.
Leef je leven op een natuurlijke manier ...

Het is fantastisch om steeds weer over essentiële olie bij te leren en ik deel dat graag met jou - voor je lichaam, je thuis en je familie. Ik heb Young Living een tijdje geleden leren kennen en sindsdien is het ontdekken van waar ze allemaal toe in staat zijn niet meer gestopt. Het is enorm fascinerend hoe planten ons kunnen helpen om de beste versie van onszelf te zijn!

Of je nu essentiële olie gebruikt om je gezondheid te ondersteunen, of dat het in je achterhoofd speelt om er een inkomen mee op te bouwen, of je je chakras weer op één lijn wil brengen, somt dit in het kort op waarom ik besloten heb om voor Young Living te kiezen, zowel voor mezelf als voor mijn business.
Essentiële olie brengt je lichaam, je geest en je ziel op één lijn.
Ik vind essentiële olie geweldig!
Ik ga altijd terug naar mijn oliekistje als ik me even niet goed in mijn vel voel, of als er een moeilijke conversatie op de planning staat, of gewoon als ik me wil ontspannen. De olietjes hebben me al zoveel gegeven en ze fascineren me enorm. En dat wil ik heel graag delen.

Maar vooral met curvy dames die van een leven uit balans naar een leven in evenwicht willen en die ook ondersteuning tijdens hun reis kunnen gebruiken.
Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn een geschenk van Moeder Natuur. 
De olie is het natuurlijk extract van een plant, een boom, een bloem of een kruid en behoudt ook de geur en de therapeutische eigenschappen van die plant en dit wordt de 'essentie' genoemd.
En vergis je niet, de essentiële olie is hoog geconcentreerd en zijn daarom erg krachtig. 

Hoe werken Essentiële Oliën?

Omdat Essentiële Oliën zo krachtig zijn, raad ik je aan om heel bewust met ze om te gaan en enkel in kleine hoeveelheden te gebruiken, druppelsgewijs.

Je kan ze op verschillende manieren gebruiken, door de oliën te verstuiven, maar ook door ze op je huid aan te brengen, of door ze in te nemen.

De oliën ondersteunen je algemene welzijn en helpen je op die manier om een leven in evenwicht te leiden. Ze versterken je lichaam, je geest en je ziel, en spiritueel kunnen ze jou een dieper inzicht brengen.


Leer de essentiële oliën kennen uit je
Young Living Starter Kit
en doe mee aan de 
gratis 
30 Dagen in de Wondere Wereld van Aroma.


Klik op de cover om je te registreren.