Ik vind het zo fijn dat je me gevonden hebt!
Samen gaan wij bouwen aan JOUW doelen...

Wil jij graag....

- groeien naar een sterke, rijke en levendige versie van jezelf?

- je meer verdiepen in je spiritualiteit?

- uitgerust opstaan en met een goed gevoel aan de dag beginnen?

- de wereld bekijken  langs alle kanten?
 

Geen idee wat te verwachten van een meditatie?

Je hebt het altijd al eens willen proberen?

Ben je klaar om je Chakras te openen?Heb je liever een gesprek met mij?

Om kennis te maken en om je doelen te bespreken?

Ik maak graag tijd voor je! 


 
 
Ik kan je helpen omdat...

Ik begrijp jou helemaal. Ik heb ook geen maatje 38 en toen ik met yoga startte werd er in de les geen aandacht besteed aan de verschillende lichamen die mensen hadden. Ik heb me vaak niet zo super gevoeld bij poses omdat mijn lichaam niet paste in de yogaflow die werd gegeven. Ik hinkte vaak achterop omdat ik mezelf nog aanpaste aan de houding. Ik stond scheef, of er zat iets in de weg en ik was dus meer bezig met hoe kan ik het aanpassen zodat ik ook mooi in de houding kan staan, dan met yoga zelf. Maar de klas was al weer aan de volgende pose. Er werd zelden een oplossing gegeven op het moment zelf, waardoor ik toch wel wat miste van de les en waar yoga eigenlijk over gaat. Dus ben ik zelf op zoek gegaan. En vanaf die dag, ben ik mijn eigen gevoel gevolgd. Ik vond het enorm spijtig dat er niet meer rekening mee werd gehouden, want tenslotte zijn we allemaal verschillend. En da's ok! En mijn mening is, yoga is voor iedereen, jong en oud, dik en dun, groot en klein. Da's geen reden om niet te starten met yoga, waar ik wel rekening mee houd, is dat niet iedereen in dezelfde verpakking zit en dat wil ik heel graag delen met jou. Ik zorg ervoor dat jij precies weet wat je gaat doet tijdens yoga en meditatie en dat jij betere resultaten behaalt door dieper in je practice te gaan met essentiële oliën.               
               Ik wil je graag leren kennen.
                                      
 
                             Facebook Instagram 
Als de puzzelstukjes in elkaar passen...
 


Download hier je gratis je Chakra Meditatie!

 
 
Breng je chakras terug op één lijn en 
je puzzel wordt helemaal duidelijk!
Lees hier de nieuwste blogs!