10 Essentiële Oliën voor focus, concentratie en duidelijkheid.


Heb je het moeilijk om je concentratie te behouden in je dagelijks leven? Je dag is gevuld met to-do lijstjes en het leven trekt langs alle kanten aan je? Velen onder ons verliezen onze focus als we multitasken. Ik toch zeker! Ik trap telkens in de val om alle ballen in de lucht te willen houden maar dat gaat gewoonweg niet.
Daarom zijn er essentiële oliën ...

En toch is aandacht hebben voor één van de meest essentiële vaardigheden. Dit speelt een belangrijke rol in succesvol zijn op gelijk welk vlak in ons leven.
Read more...

Hoe stop je het snurken met essentiële oliën?


Als je huismiddeltjes zoekt voor vele algemene kwaaltjes dan zijn essentiële oliën de manier om je te helpen. Éen van deze ongemakken is snurken - of het nu je eigen gesnurk is of die van je partner of je huisgenoot. De minst ingrijpende manier om het snurken te stoppen op een natuurlijke manier is essentiële olie gebruiken.
Snurken kan best irritant zijn als je probeert te slapen. En het is ook niet de meest sexiest onderwerp om over te praten, maar toch gebeurd het. Gelukkig bestaan er verschillende fantastische essentiële olietjes om je te helpen stoppen met snurken.
Read more...

12 Ideetjes om meer in het heden te leven

Je zal nu al wel weten hoe belangrijk het is om in het moment te leven en wat mindfulness voor jou kan doen. Als je in het nu leeft kan je de kleine dingen in het leven waarderen in plaats van je constant zorgen te maken over morgen.

Wanneer het leven te snel aan jou voorbij gaat, gaat in het moment leven jou terug met beide voeten op de grond zetten, zodat jij van elk moment kan genieten. Maar wat betekent dat nu precies? Hoe doe je dat in het nu  leven?
Read more...

Een eenvoudige manier om minder stress te hebben ...


EEN EENVOUDIGE MEDITATIE VERMINDERT STRESS, ANGST EN NEGATIEVE EMOTIES. MEDITATIE KAN JE HELPEN MET JEZELF TE KALMEREN ALS JE DE HOOGTE INGAAT EN MAAKT JE CONCENTRATIE SCHERPER.

Hoe kan je bewuster door het leven gaan?
Eén mogelijkheid is door meditatie. De simpelste manier is je aandacht naar je ademhaling te brengen - dit noemt men "een ademhaling meditatie". Eerst zet je je timer om te mediteren. Dit helpt om je aandacht beter bij de meditatie te houden.

Read more...

Wat is het verschil tussen een groei mindset en een fixed mindset?

WAAROM EEN GROEI MINDSET 

ZO BELANGRIJK IS ...


WAAROM EEN GROEI MINDSET ZO BELANGRIJK IS ...

Waarom is het toch dat sommige mensen blijkbaar door het leven dansen en anderen niet eens een glimps van dat leven kunnen meepikken ondanks al hun talenten?

Wel, onderzoek heeft uitgewezen dat de manier waarop deze mensen denken van groot belang is.

De meesten die succes in het leven hebben, hebben daar enorm hard voor gewerkt. Velen van hen hebben ook dikwijls moeten horen dat ze het nooit zouden halen, maar ze hebben niet geluisterd en waren extra gemotiveerd. 
Read more...
 
Read Older Updates